Ciuperci umplute, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2016 | 6501 vizualizari

 

Am plecat sa iau apa minerala si ''am cules ciumperci''....ca mi-a venit asa o pofta si cu pofta nu te joci, ori o pui in cui, ori ti-o satisfaci...cum nu mai am cuie, mi-am satisfacut-o....

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci cu palaria mai mare
  • 80 g ceafa afumata, feliute foarte subtirele
  • cca 100 g cascaval
  • 2 oua mici
  • 2 cepe de apa, mici
  • sare
  • piper
  • marar tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Mai intai am curatat ciupercile , apoi am taiat coditele in cubulete mici. Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, apoi impreuna cu coditele de ciuperci le-am pus la calit cca 5 min, le-am scos cu un spumar si le-am adaugat peste oul batut bine, amestecat cu cca 60 g cascaval razuit, am omogenizat totul, am potrivit de sare si piper si am adaugat marar tocat. Am asezat palariile intr-un vas de yena, apoi am format ca un cuibulet din feli de ceafa afumata, in mijloc am pus compozitia pregatita, deasupra am asezat o feliuta de cascaval, am picurat cativa stropi de ulei si o cescuta de apa, pe langa ciuperci. Am dat vasul la cuptorul preicalzit, la foc mediu pentru cca 25-30 min. Dupa ce s-au rumenit bine, le-am scos pe o farfurie am presarat cascaval ras si le-am mancat, ca doar v-am spus ca nu mai aveam cuie sa-mi pun pofta-n cui.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

11.10.2016, 22:17

O, daaa...grozave! Clemisoara

Rocsi 1

12.10.2016, 20:35

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:48

Mi-am luat ciuperci!!!! Nici eu nu am cuie ))

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute